Diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Advisering

Hoe beveiligt u uw woning of bedrijfspand het beste? Hoe beschermt u uzelf, uw gezin of medewerkers tegen crimi­nelen? De Sleutelkoning inventariseert en adviseert hoe uw dieven het beste buiten de deur kan houden. Als u dat wilt, werkt de Sleutelkoning het plan meteen voor u uit. Maar dat is uiteraard niet verplicht.

Montage
De Sleutelkoning verkoopt en levert sleutels, sloten én beveiliging in en om het huis. Hierbij helpt de Sleutelkoning u ook graag bij de plaatsing en de montage hiervan. De Sleutelkoning heeft hiervoor speciaal opgeleide mede­werkers in dienst.
Deuren openen
De Sleutelkoning opent voor u deuren. Ook als u de deur zelf achter u hebt dichtgetrokken en uw sleutels liggen nog binnen. Of uw deur is dichtgewaaid. De Sleutelkoning kan bijna altijd uw deur voor u openen zonder schade.
Sleutels bijmaken/vervangen
Bent u uw sleutels kwijt of zijn ze gesloten? Hoe vervelend dit ook is, de Sleutelkoning kan razendsnel uw sloten vervangen. Zo voorkomt u verdere ellende en financiële schade.
Slijpen
Wij zorgen ervoor dat al uw messen, tafebestek, tuingereedschap of schaatsen weer optimaal scherp zijn.
Autosleutels reparatie of nieuw
Is uw autosleutel helemaal kapot? Is de batterij leeg? Zijn de drukknoppen eraf? Of de is sleutel meegedraaid met de wasbeurt? Geen probleem, wij repareren de meeste sleutels. Mocht het echt niet meer te redden zijn, dan maken wij een nieuwe autosleutel voor u, zonder of met afstandsbediening.
Meerpuntssluiting reparatie of vervangen
Sluit een deurslot op meerdere punten, dan is dit een meerpuntssluiting. Vroeger was dit een zeer unieke manier van afsluiten, tegenwoordig is het in bijna alle deuren terug te vinden. Er zijn allemaal verschillende soorten meerpunts­sluitingen en vele kunnen wij repareren of vervangen.
TOP